Rumored Buzz on معماری
Rumored Buzz on معماری
Blog Article
پس از انطباق با مقررات ملی ساختمان و باز طراحی شدن نقشه های فاز یک، پلان نهایی به پیمانکار داده می شود. از طرفی مهندس معمار، نقشه های طراحی شده در فاز یک را در این مرحله با نقشه های سازه و تأسیسات هم تطبیق می دهد.
در این پروژه آجرها به صورت کرکره هایی که روی سطح شیشه ای نما کشیده شده اند، دید مناسب به فضای بیرونی شهر تعریف جدیدی از کاربرد آجر را نمایش می دهد که کانسپت اصلی پروژه را شکل می دهد.
در مقاله قبل در مورد مزایای بتن صحبت کردیم برای خواندن آن می توانید به مقاله نقشه کشی سازه بتنی مراجعه بفرمایید.
در طراحی نمای این ساختمان مسکونی عمده مترایل به کالر رفته آجر و سنگ می باشد.در این پروژه ایجاد تنوع و پرهیز از صلب بودن نما به وسیله غیر هم سطح نمودن سطوح اصلی بصری و ایجاد حجم در سمت تراس ها با توجه به فاکتور اقتصاد و ایجاد هماهنگی با نماهای مجاور با تلفیق سنگ و آجر و روح بخشی به آن به وسیله نورپردازی صورت پذیرفته است.
طراحی در فاز یک معماری مرحله اجرایی اطلاعات به دست آمده در فاز صفر است که به شکل طرح و نقشه اولیه پیاده سازی می شوند. در نقشه های اولیه مواردی مثل پلان و مقاطع و طرح های معماری را می بینید که با مشورت کارفرما اصلاحات لازم پیاده سازی شده و فصل مشترک آنها برای گرفتن مجوزهای فاز اجرایی ساخت و ساز به سازمان های مربوطه ارسال می شود.
فاز صفر معماری منظور مطالعات معماری است یا به عبارت دیگر مرحله و فازی که در آن در خصوص اقلیم منطقه، شرایط معماری، ضوابط و قوانین، چارچوب و استانداردها، مقاومت و تست خاک، وضعیت ژئوتکنیکی منطقه و بررسی امکان اجرای فرایند معماری ساختمان و غیره مطالعات دقیقی صورت می گیرد.
در مرحله دوم ساختمان سازی به نصب میلگرد ها می رسیم، نصب و اجرای میلگرد ها شامل اصول در نوع سازه است که در بخش های مختلف ساختمان متفاوت است.
این بنا توسط گروه معماری مدام طراحی شده است. در طراحی نمای ساختمان از آجر و شیشه استفاده شده است. کارفرما از طراحی می خواست تا نمای مدرن و more info نیمه شفافی را طراحی کنند تا در عین زیبا بودن، فضای داخلی از نور طبیعی بهره مند گرد و کارمندان بتوانند از چشم انداز زیبای برون ساختمان بهره ببرند.
یکی از دغدغه های همیشگی معماران پیوند ساختمان ها با طبیعت و فضای سبز در بستر زندگی شهرنشینی امروز بوده است. در این پروژه نیز طراحان قصد داشتند در طراحی نمای ساختمان گلزار از فضای سبز استفاده شود تا علاوه بر اینکه پاسخی به فضای سبز حیاط باشد، احساسی از سرزندگی هم به نما افزوده شود.
ساختمان سی خانه در شمالی ترین منطقه تهران در محله دربند قرار گرفته است. بافت نمای ساختمان های این منطقه در گذشته آجر بوده و امروزه تقریبا این بافت با ساخت و ساز ها جدید در حال از بین رفتن می باشد. از این رو طراح سعی براین داشته تا با تأکید بر استفاده از آجر به عنوان متریال اصلی نما، ساختمانی به صورت لندمارک ایجاد کند و توجه مردم را به استفاده آجر در نمای ساختمان ها مجددا جلب کند.
این ساختمان مدرن در تهران قرار دارد. یکی از چالش های اصلی طرح به حداکثر رساندن نور و کیفیت فضایی با استفاده از پنجره های حداکثری است. از این رو چنین عامل تعامل فضای اقامتی با شهر می باست، ظاهری دلچسب و پویا از وجه بیرون نیز داشته باشد.
به این ترتیب مهمترین جنبه زیبایی، بخشی ذاتی اشیا بود نه کاری که به صورت
یک سازه بزرگ نمی تواند طرح یک فرد باشد بلکه باید آن را حاصل چندین ذهن دانست. مدرنیسم و پست مدرنیسم از سوی برخی اعضای حرفه معماری که احساس می کنند معماری موفق یک جستجوی فردی، فلسفی و زیبا شناسانه از سوی فردگرایان نیست، این باید نیازهای روزانه افراد را در نظر بگیرد و از فناوری برای ایجاد علوم اجتماعی و محیطی، رفتاری بهره گیرد.
طراحی نمای لوکس